Nieuws

Starting up again!

Starting up business with nice memories… 

Wat waren het een paar heerlijke weken van afschakelen, opladen en inspiraties opdoen. Vooral dat laatste kan alleen als je even afstand neemt van je zaak en de boel de boel laat. Een periode van ‘niksen’ zonder lui te zijn. Gewoon ontspannen, genieten van de omgeving en de mensen om je heen. Inspiratie volgt dan vanzelf. Je krijgt weer zin om iets aan te pakken of totaal iets anders te doen. In die (bloedhete) weken kon ik mijn gedachten weer ordenen, nadenken over wat waarde heeft en wat niet, ontdekken dat er meer is dan Facebook en alle andere zaken online. Gewoon wegduiken in een boek, lachen met vrienden, yoga in de buitenlucht en smullen van heerlijke gerechten op zonovergoten terrassen. Doen we ook wel buiten de vakantiedagen, maar in deze niet-Hollandse zomer was het dubbel genieten. Geen noodzaak om de terrasmeubels binnen te halen, gordijnen overdag dicht om de hitte buiten te houden. Na een aantal dagen begrijp je des te meer waarom ze in de zuidelijke landen de luiken overdag gesloten houden. Hier in ons kikkerlandje moesten we aan die handeling nog wennen, omdat wij die zon vooral naar binnen willen laten schijnen. We gaan die zomerse hitte, die zeker niet goed is voor plant, dier en voor onze oogst voor later, missen. Zelfs nu al, na twee dagen van die tropische hitte ‘verlost’ te zijn.

Ik kan me de tijd niet herinneren dat we zo’n lange, intense zomer hadden. Ja, toch wel, ergens in de jaren 70, dat weet ik nog goed. Logerend bij mijn tante in Valkenburg, met de finale WK Voetbal in 1974, Oranje tegen Duitsland. Toen al boeide voetballen mij niet, maar alles eromheen wel. Het was een lange zomer buiten spelen. Als tiener had ik de tijd van mijn leven in dat stadje onder aan de Cauberg. 

Ik hoop dat de buien die nu over ons land razen onze akkers even goed besproeien, zodat ook de boeren weer blij kunnen zijn en dat in andere Europese landen, zoals in Portugal, bosbranden geblust worden. Daar gun ik de inwoners een behoorlijke spat regen het meest. Daarna verwacht ik toch wel weer een paar zomerse dagen, hoeft niet te heet, maar wel zomer. Dan zal ik niet klagen als ik mijn kantoor weer open stel voor mijn klanten en nieuwe opdrachtgevers, want in Withuishof communiceren wij met een zonnig hart.  Daar volg altijd iets moois uit.

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen, blader door onze website en zie dat we over internet marketing wat meer vertellen en welke pakketten we aanbieden om jouw business on top of mind te krijgen. Ben je in de buurt, loopt gerust even binnen voor een bak koffie of onze opkikker… Verse muntthee!

Tot ziens in Withuishof
Marlie en Nino

Author


Avatar

Marlie Dix

“Iedere dag biedt nieuwe kansen om met geluk en succes te sjansen!”