Your address will show here +12 34 56 78

Over Smart Communication

Smart Communication betekent slim communiceren. Het is een vak apart. Bundel je de krachten van de communicatieadviseur, tekstschrijver en internetmarketeer, dan kom je snel bij (potentiële) klanten ‘on top of mind’. Dus bieden we alles onder één dak. De zakelijke markt en overheidsinstanties doen hun voordeel met gerichte (online) communicatie.

Staat kwaliteit hoog in het vaandel van jouw bedrijf of organisatie, dan investeer je in de (online) communicatie met je doelgroep. We zeggen bewust mét de doelgroep, want zenden alleen is niet voldoende. De doelgroep is immers mondig, wil feedback en inbreng.  Wees helder en laat zien waar je goed in bent.  

Nino Saya

Marlie over Nino:


“Nino is een stille kracht. Achter zijn bruine ogen gaat een diepzinnige jongeman schuil. Zijn rustig voorkomen maskeert een intense emotionele energie. Hij is intuïtief en wilskrachtig. ‘Open minded’ wandelt hij op deze aarde rond om nieuwe ontdekkingen te doen. Nieuwsgierig naar andere gebieden en gepassioneerd om zijn werkveld te verbreden. Zo heeft hij niet alleen zijn hart verloren aan zijn lieve vriendin Lianne, maar ook aan online business. Internet marketing in elke vorm heeft zijn aandacht. Nino is a ‘young urban thinker’, positief, charmant en met een charismatische persoonlijkheid.”

Website creatie

Gespecialiseerd in WordPress website creatie

SEO (Search Engine Optimization)

Sinds 2011 ervaring met het ranken van websites in Google

Social Media Marketing

Het ontwikkelen en onderhouden van social media profielen.

  • Text Hover
  • Text Hover
Marlie Dix

Nino over Marlie: “Positief, energiek en met het hart op de tong. Ze gaat voor elke nieuwe uitdaging. Een ontembare vrouw met een krachtige drijfveer, moedig, met gepassioneerde creativiteit en tijdloos denken. Ze houdt van schrijven, daar zit haar kracht en is communicatief sterk. Ze weet de wegen inmiddels wel te bewandelen omdat ze al jaren in dit vak meedraait. Marlie houdt van het leven, is spiritueel en plukt iedere dag.”   Lijfspreuk: “Iedere dag biedt nieuwe kansen om met geluk en succes te sjansen!”
Teksten schrijven

Voor alle communicatiemiddelen

Communicatieadvies

Ruime ervaring als communicatieadviseur

Eventmanager

Voor alle evenementen. Van groot tot klein