Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
Internet Marketing & Website creatie

Smart Communication heeft meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van WordPress websitecreatie en internetmarketing. Ook kun je overwegen het beheer van social media uit te besteden of de SEO van je website onder handen te nemen.


Verkoop je een product of dienst? Laat ons een Facebook advertentie campagne opstellen die elke maand nieuwe business genereert! Wil je hiervoor in aanmerking komen? Neem dan contact met ons op.

We zorgen voor een goede optimalisatie (Search Engine Optimization) van de website, zowel op technisch als op tekstniveau. Daarnaast is Nino specialist in linkbuilding. Simpelweg links opbouwen die extra krachtig zijn voor het ranken van de website in Google. Een stapje verder is het betaald adverteren op internet. Met een goede SEA (Search Engine Advertising) genereer je nog meer bezoekers naar jouw site.  Of wil je een webshop opzetten? Maak gerust eens een afspraak met Nino voor een vrijblijvend gesprek.


 

On-page
SEO
Online
Nieuwsbrief
Groei
Keyword Ranking
Analytics
SEO en Social Media
Positionering
Social Media
Specialisatie
Link Building
Smart Communicatieadvies

Communiceren lijkt simpel, we kunnen het allemaal. Lijkt het. Toch valt het soms niet mee om communicatievraagstukken binnen een bedrijf of organisatie op te lossen. Marlie is als communicatieadviseur inzetbaar op kortdurende projecten, maar voelt zich ook als interim (senior) communicatieadviseur binnen de afdeling snel thuis.


Ze denkt strategisch, maar heeft een pragmatische aanpak in communicatietrajecten. Zorgvuldig en doortastend. Ze doet niets liever dan de trots van een bedrijf uitdragen, om over behaalde resultaten te communiceren. Maar ze gaat een crisis niet uit de weg. Op het gebied van ‘het nieuwe werken’ staat ze haar mannetje als het gaat om de interne communicatie. In verschillende communicatietrajecten werken wij samen met andere partijen.


 

  • Text Hover
  • Text Hover
 Smart Teksten

Marlie schrijft de teksten. Voor websites, brochures, magazines, digitale nieuwsbrieven, video’s (voice-over teksten), blogs, columns, vakbladen en ander media. Uit onze portfolio blijkt dat veel klanten haar inschakelen voor diverse schrijfklussen. Passende teksten voor overheid, semi-overheid en bedrijven van groot tot klein. En is zij net met een klus bezig, dan valt ze terug op twee tekstschrijvers die aan Smart Communication verbonden zijn.